Lifestylefotografering i Väsby

2019-04-09_0012.jpg

Alldeles för sällan uppdaterar jag här på hemsidan bland nya fotograferingar, tidsbrist får jag nog skylla på, men jag ska rycka upp mig, direkt dessutom och skriva lite om denna fina familjefotografering i Upplands Väsby. För ett par veckor sedan var jag hemma hos denna fina familj, något jag älskar lite extra med lifestylefotograferingar är hur (h)ärligt det faktiskt är, en spegel av verkligheten och helt klart något värt att se tillbaka på och minnas tiden, så som den var.

Jag fotograferar alltid lifestyle i kundens hem, där alla är som mest bekväma, och barnen vågar mer. Det är dessutom mer personligt när ni några år senare tittar på era bilder, att minnas och berätta om hemmet där de små växt upp. I LOVE IT! LÖÖÖÖV IT! Kika här nedan på några utav den dagens fotografier.

Funderar ni också på en fotografering i hemmamiljö så tveka inte på att kontakta mig.

Följ mig gärna på Instagram och Facebook.