Höstfotografering i kvällssolen

Familjefotografering i Ulriksdalsslottspark..

..om sommaren och hösten är detta en av mina favoritplatser, (givetvis) och för några veckor sedan födde denna mamman sin andra son och jag är glad att vi hann föreviga henne med sin förstfödde med den fina bebismagen.

Oktober månad och nu är hösten igång på riktigt, allt är en blandning på grönt, gult, orange och rött. Jag fullkomligt njuter dessa dagar, när det inte regnar såklart, men att leta nya fina platser för underbara familjefotograferingar är en form av terapi för mig ;)

Idag bokade två nya familjer in sina fotograferingar och få saker gör mig så glad i själen som när familjer väljer att investera i sina minnen och därmed väljer att anförtro sig mig den uppgiften, lyckan hörni!

Ni som funderar på en familjefotografering, sluta fundera, ingenting är mer värt än att föreviga tiden som är nu, som ni är nu. Familjen som den är.

Förresten, hur underbar är inte lilla Theo som kände sig färdig med fotograferingen? ;)