Stort magiskt bröllop på Fredriksborg, Värmdö

Bröllop på Fredriksborg! Japp jag börjar så. Herrejösses vilken fantastisk plats för ett bröllop. En dröm för en bröllopsfotograf såklart, Fredriksborg ligger längst ut på Värmdö i Stockholm. 

Deras dag har satt sig fast hos mig. Känslan var total! 
Platsen är makalöst vacker med den stora borgen ovanför kullen med utsikt mot vattnet, den vackra trädgården med orangeriet och den bohemiska stigen som slingrade sig ner hela vägen till den stora bryggan som  vigseln hölls på. 

Johanna och Kim - faaaantastiska, och deras familjer helt underbara. Att deras bröllop sen var en fartfylld fest med överflöd av kärlek och traditioner, det spetsade såklart på känslan av fulländat bröllop. WOOW ! 

TACK Johanna och Kim för att jag fick den stora äran att föreviga (& uppleva) er bröllopsdag.

Anna Ejemo