Vinterbröllop i Stockholm

Planeras det för bröllop? Kanske ett vinterbröllop i Stockholm? JA! Låt mig få vara med!

Vinterbröllop är fullständig magi enligt mig! Tyvärr kan snön rätt ofta vara en bristvara i Stockholm men har man tur kan det se ut som det gjorde för oss denna dag i februari. Till och med snöfall mitt under fotograferingen! 

Men okej, låt mig lite snabbt bara berätta om detta ljuvliga par, två ord: Authentic love! Mer behövs inte sägas. Och miljön var helt fantastisk! Att hålla bröllopsfotograferingar här är kanske ett måste när det är vinter i Stockholm. Vi befann oss på en helt fantastisk plats! Den råa betongen och avskalade miljön som möter den mjuka tonen i buketten, klänningen och underbara Sandra & Pierre. 

Som jag hoppas att jag får in lite vinterbröllop i Stockholm framöver. Jag som tokälskar det krispiga ljuset.

bröllopAnna Ejemobröllop