Familjefotografering innan de sista höstlöven faller

Familjefotografering i Sollentuna, precis innan de sista höstlöven faller till marken. Detta tror jag blev årets sista familjefotografering bland alla färgsprakande löv! Och det blev med denna galna men helt uuunderbara familj. Ni bara måste se dessa fantastiska bilder. Att dem hade en ‘stå-på-händer’ tävling mitt i allt gjorde ju verkligen ingenting.

Jag TOKÄLSKAR deras kläder, dem är så färgstarka och så i harmoni med den värmande solen och höstens färger. Nu inväntas en period med varma koftor och halsdukar, i eventuell frost och mer avskalad miljö, TACK hösten, nu ser jag fram emot vinterns underbara familjefotograferingar.

Vill ni boka en familjefotografering så passa på innan julen, så fina minnen att pryda hemmet med, samt bli klar med ett gäng julklappar på köpet, för vem uppskattar inte nytagna familjebilder på barn och barnbarn?