BRÖLLOPSFOTOGRAf Stockholm

Utgår från Sollentuna, Stockholm.
Verksam i hela Sverige, och Norden. 

 

 

 
 
 
bröllopsfotografstockholm_destinationisland-36.jpg
 

Jag heter Anna och jag är en sucker för bröllop, hög musik i bilen,
rustika miljöer och jag blir lätt förälskad i kärleken hur cheesy det än låter.

 

I övrigt är jag en supermorsa (såklart) som efter några ungar lärt sig uppskatta egentiden på riktigt, ni vet när man tar ett glas bubbel och graciöst kryper ner i badet efter en lång dag, men sen såklart får sällskap av en inte alls lika graciös unge som har med sig badankor, hulken och en dinosaurie i högsta hugg och kastar sig över badkarskanten, YES jag syftar på dom två minuterna av total tystnad innan någon gjorde ett magplask framför mig så svallvågor skapades, då njöt jag.. fullständigt!

Jag är en jäkligt härlig bröllopsfotograf i Stockholm, som älskar när det mjuka möter det råa och hårda. Jag utgår från Stockholm men gör gladeligen uppdrag i hela Sverige samt destination weddings i Norden.  Mitt fokus är att fånga era skratt, leenden, tårar av lycka och alla de där små egenheterna som gör er till er.  Därför kommer jag inte be er att titta rakt in i kameran.
planeras det för bröllop 2020/2021? 
grattis till kärleken!


Här har ni Stockholms bröllopsfotograf som inte direkt håller inne med känslorna! Jag fotograferar med fokus på känslor och ögonblick, men blandar gärna in starka porträtt i pampiga miljöer. Allt däremellan är ren dokumentation av er dag. Tycker ni det känns lite jobbigt med själva bröllopsporträtten så kan ni kasta den tanken direkt, ni kommer få kramas, viska fina saker till varandra, och skratta en hel del - bara svinkul. Och det bästa med själva porträttfotograferingen är att ni får en stund för er själva, (och mig) och ta in dagen. This is where the magic happens!

Oavsett hur just erat bröllop ser ut är äran alltid lika stor.

Vill ni veta om jag är ledig på erat datum?
Skicka er bokningsförfrågan så svarar jag   (förhoppningsvis 'JAAA')   inom 24h.

Om jag är fri på erat datum bokar vi in en dejt, manglar bullar ner i halsen och pratar om er dag.

 

bryllupsfotograftrondheim_bröllopsfotografstockholm.jpg


minnen för livet!

Låt oss prata om era minnen från er stora underbara och fantastiska dag fylld av all kärlek man kan tänka sig! Min allra viktigaste fråga till er är och förblir - hur vill ni se tillbaka på er dag och alla minnen om 5 år? 10 år? 25 år?  Jag rekommenderar alltid mina bröllopspar redan vid bokning att fundera på vad de vill göra med sina bilder. Och just för att jag är så enormt stolt över att kunna erbjuda hela kedjan från fotografering, bildhantering till färdig produkt så har jag inkluderat fotoalbum i mina större paket.

Givetvis finns möjligheten att uppgradera sitt album till ett större, ni har också möjligheten att köpa till 2st likadana album i en mindre storlek, (1 stor + 2 mindre) som är perfekt som gåva till exempelvis föräldrar som hjälpt till mycket med bröllopet. Det är den absolut BÄSTA och mest uppskattade GÅVAN alla gånger. 

 


“Riktigt stabil och grym fotograf som fångar de mest känslosamma och fina ögonblicken. Trygg och glad och fick oss att slappna av! Rekommenderar Anna starkt!”
- Patcharin & Nicklashur fungerar det?

 

Med ett gäng bröllopsfotograferingar i ryggen kan jag lätt nämna fördelarna med de bröllopspaketen jag har valt att erbjuda mina bröllopspar.  Mina prispaket inkluderar:  

  • Resekostnad ingår i samtliga bröllopspaket,

  • Fotografering under bröllopsdagen, 5, 10 alternativt 12 sammanhängande timmar.

  • Urval och redigering.

  • Leverans av era bilder via webbgalleri inom 4-6 veckor, som ni kan dela till familj och vänner.

  • Vackert album i linne, i fantastisk kvalitet och layflat sidor, (ingår i ‘heldag’ och ‘extra allt’) samt era bilder på ett USB minne som back-up ca 10 -12 veckor efter bröllopsdagen.

 
 

bröllopsfotografstockholm_fotografannaejemo.jpg

Halvdag - 5 timmar
25’000:-

Ni kommer ha svinkul med mig i 5 sammanhängande timmar. Hur ni önskar lägga dessa timmar är upp till er.

-Resekostnad inom Stockholm & Uppsala län.
-Era bilder levereras högupplösta (minimum 200st)

bröllopsfotografstockholm_fotografannaejemo-36.jpg

Heldag -

10 timmar
35’000:-

Yay! Här är jag med er i 10 sammanhängande timmar. Det bästa med detta paket är att ni kan slappna av helt och hållet och veta att den större delen av er bröllopsdag blir dokumenterad åt er. Ni slipper be morbror Kjell-med-en-bra-kamera som surplar bubbel slipper ha ansvaret för att hinna fota kvällens talare.

-Resa inom Sverige och eventuellt boende.
-Era bilder levereras högupplösta (minimum 400st)
-Album i linneomslag, i storlek 25x25cm, 20 uppslag.

familjefotografstockholm_fotografannaejemo-13.jpg

Extra allt - 12 timmar
40’000:-

Okej, helt ärligt, nu kör vi ALL jävla IN!
Förutom att ni får mig i tolv timmar ingår även nedanstående.

-Resa inom Sverige och eventuellt boende.
-Era bilder levereras högupplösta (minimum 500st)
-Album i linneomslag, storlek 25x25cm, 25 uppslag SAMT två identiska album i mindre format, storlek 20x20cm, att ge bort till föräldrar.
-Era 10 favoritbilder printade på vackert fine art papper i linnebox.

Priserna är tillfälliga och kan komma att revideras under säsong. Överenskommet pris via avtal gäller.


vill ni boka mig?

Släng hit en bokningsförfrågan!
 “Anna är så oerhört proffsig, engagerad och kärleksfull på alla sätt. Vi kände oss så trygga med Anna och lät henne styra vår fotografering vilket var extremt skönt denna dag då vi helt befann oss i bröllopsbubblan och resultatet blev över all förväntan. Redan när vi gick och la oss sent på natten hade vi fått ett gulligt meddelande med ett par bilder som smakprov vilket var en sån där extra detalj som är så proffsig och oerhört uppskattad.”
- Sofia & Matthew 
2019-01-01_0001.jpg

jag förevigar er dag

precis så som den är
allt för att ni ska minnas


Bröllopsfotograf baserad i Sollentuna, Stockholm
tar uppdrag i hela Sverige och Norden.
Godkänd för f-skatt.