Familjefotografering på Kungsholmen, Stockholm

För ett tag sedan fick jag äran att fotografera en nybliven liten familj på Kungsholmen, vi började med en lifestyle fotografering i deras hem, där både nybliven mormor, mormors mor, och morbror gärna ville vara med på familjefotograferingen.

En familj fylld med kärlek och energi till varandra och mitt i detta med allas fokus var då lilla 'Leo'. En liten kille som enkelt fångar sin omgivningsuppmärksamhet med sitt lilla leende och sina fina ögon. Tänk att en kan vara så förtrollande!

Efter fotograferingen i deras hemmiljö tog vi oss ut och ner till promenadstråket där Karlbergs slott låg på andra sidan vattnet. Jag älskar verkligen dagsljuset som är på våren och den krispiga känslan som blir i bilderna vid deras familjefotografering utomhus här i Stockholm. 

Nedan är några utav bilderna från min fotografering med dem. 
Boka din familjefotografering i Stockholm du med, du får minnen för livet! Där alla är med.

 

Anna Ejemo