Familjefotograf stockholm

lycka är att ha bilder på hela familjen!

familjefotografstockholm_fotografstockholm_fotografannaejemo-40.jpg


Varför boka en familjefotografering? Simpelt! För bilder på hela familjen betyder så jäkla mycket, för er föräldrar, för barnen, för framtiden. Min son pekade på en del bilder här hemma och frågade: "vart var du mamma?" så många ggr att jag snabbt märkte att jag knappt var med på några.  Nu försöker vi boka in en familjefotografering varje år, vilket är våran bästa återkommande investering för den här familjen.

Detta är varför ni behöver boka mig!
Ni behöver boka mig för att alla i familjen ska kunna vara med på bild i en stor varm kram, där barnen skrattar med vidöppna munnar, bilder som värmer i hjärtat och skapar ett leende varje dag när ni passerar era favoritbilder från fotograferingen som hänger på väggen där hemma i en vacker inramning.
 

 

"Utan att ens ha sett bilderna från kvällens fotografering känner jag mig tacksam och lättad att vi valde dig Anna, för att föreviga oss som familj, väntandes på tvåan. Det lilla bustrollet som ramla, blödde, grät och kom igen! Du hjälpte oss att slappna av och få Allan att vilja vara delaktig! Proffs uti fingerspetsarna."

-Caroline & Johan


 
 

investera i era minnen!

I den digitala världen vi idag lever i vill jag fråga er hur vill ni se tillbaka på era minnen? 

Jag är så enormt stolt över att kunna erbjuda hela kedjan från fotografering, bildhantering till färdig produkt. För mig är det fysiska produkter som gör hela upplevelsen med mig fulländad. Det finns så mycket värde i att tillsammans med barnen bläddra i ett album med härliga bilder på hela familjen, eller vackra inramade förstoringar för er att pryda på väggen där hemma.

 

fotografannaejemo_familjefotografsollentuna

vad kostar det?

Fotograferingsavgiften är 1000:- och faktureras vid bokning och bekräftar därmed erat datum.

 

vad ingår?

Ca 45-60 minuters fotografering där hela familjen får vara med och kramas framför kameran.
Vid bildvisning ca 1 vecka efter fotograferingstillfället väljer ni de bilderna ni älskar och hur ni vill ha dem. 

 

hur bokar man?

Ni skickar er bokningsförfrågan via knappen nedan.

 

produkter & priser

Beställer ni era bilder som digitala filer levereras dem på ett vackert USB-minne, men glöm inte att göra en back-up på bilderna ändå.  4000:- för alla bilderna på USB-minne i trä, eller 900:- per digital fil levererad vid webb.


Vill ni skapa en fotovägg där hemma? YAY! Jag erbjuder printar utav högsta kvalitet, printade på Fine Art papper, som framhäver färgerna på absolut bästa sätt och ger en matt känsla i bilden. Printarna gulnar inte med åren som många andra framkallade bilder, dessa printar har en beständighet upp till 70 år.  Printarna ni beställer ramas in i vita, alternativt svarta ramar, i önskade storlekar.