bröllopsfotograf Lejondals slott, bro

Stockholm håller jag varmt om hjärtat, och Lejondals slott med dess miljö är för mig nästan oslagbart, jag följer gärna med er på er stora dag vare sig ni har ett stort och pampigt bröllop eller mindre och intimt med era allra närmsta, borglig eller kyrklig vigsel, kanske har ni planerat för vigsel utomhus? Oavsett så blir jag ärad att få vara med på er bröllopsdag.

 


Här har ni Stockholms bröllopsfotograf som inte direkt håller inne med känslorna! Jag fotograferar med fokus på känsla och ögonblick, och verkligen   ä l s k a r   storytelling. Tycker ni det känns lite jobbigt med själva bröllopsporträtten? Kasta den tanken direkt, ni kommer få kramas, viska fina saker till varandra, och skratta en hel del - inte jobbigt alls! Bara svinkul. Och det bästa med själva fotograferingen är att ni får en stund för er själva, hinner andas lite och ta in dagen. This is where the magic happens!

Vare sig ni har ett stort och pampigt bröllop eller ett mindre och intimt är äran alltid lika stor. Mitt fokus är att ni ska känna er trygga med mig som er bröllopsfotograf och ta vackra bilder som återberättar er bröllopsdag! Jag träffar alltid (om möjligt) mina bröllopspar innan bokning, så båda parter tycker att det känns bra. 


Vill ni veta om jag är ledig på erat datum?
Skicka er bokningsförfrågan så svarar jag   (förhoppningsvis 'JAAA')   inom 24h.

Om jag är fri på erat datum bokar vi in en dejt, manglar bullar ner i halsen och pratar om er dag.
 Jag vill veta aaaallt om er och eran dag, era önskemål och om ni har några funderingar.  

bröllopsfotografstockholm_fotografannaejemo-225.jpg

jag förevigar er dag

precis så som den är


 

Bröllopsfotograf  baserad i Sollentuna, 
Stockholm,  hela Sverige och Skandinavien.
Godkänd för F-skatt