bröllopsfotograf stockholm

Bröllopsfotograf i Sollentuna, med lokalen i Bromma och kör bil i hela Stockholm, gärna utanför!
Jag är en sucker för bröllop, och jag förälskar mig lätt i kärleken, hur cheesy det än må låta.

bröllopsfotografstockholm_bröllopsfotografsollentuna-17.jpg
 

Här har ni bröllopsfotografen i Stockholm som inte direkt håller inne med känslorna! Varför skulle jag - NI GIFTER ER!  
Jag är den där bröllopsfotografen som gråter en skvätt i smyg bakom kameran när ni säger JA till varandra, jublar högt när ni tas emot av era gäster och får såpbubblor blåsta eller ris kastat på er,  jag fotograferar med fokus på känsla och ögonblick, och älskar storytelling. Tycker ni det känns lite jobbigt med själva bröllopsporträtten? Kasta den tanken direkt, ni kommer få kramas, viska fina saker till varandra, och skratta en hel del - inte jobbigt alls! Enbart svinkul. Och en stund för er att hinna andas och känna av att denna dagen, den är ER! This is where the magic happens.

Vare sig ni har ett stort och pampigt bröllop eller ett mindre och intimt bröllop är äran alltid lika stor och mitt fokus är att ni ska känna er trygga med mig som er bröllopsfotograf och ta vackra bilder som återberättar er bröllopsdag, givetvis! Men just därför träffar jag alltid (om möjligt) mina brudpar innan bokning, så båda parter tycker det känns bra, samt erbjuder en förfotografering ett par veckor innan bröllopet. 

Vill ni veta om jag är ledig på erat datum?
Skicka er bokningsförfrågan så svarar jag   (förhoppningsvis 'JAAA')   inom 24h.

Om jag är fri på erat datum bokar vi in en dejt, äter bullar och pratar mer.
 Jag vill veta aaaallt om er och eran dag, era önskemål och om ni har några funderingar.  

 

 

vad kostar det?

Med ett gäng bröllopsfotograferingar i ryggen kan jag lätt nämna fördelarna med de bröllopspaketen jag har valt att erbjuda mina bröllopspar. Mina prispaket inkluderar resekostnaden inom Stockholms län, en dejt (om möjligt annars via telefon) där vi lär känna varandra och pratar om er stora dag givetvis, och min del i det, en fotografering inför bröllopsdagen som sker ca 1 månad innan bröllopsdagen, 10st bilder levererade digitalt från eran förfotografering. Fotografering under bröllopsdagen, urval och lätt redigering  och leverans av era bilder högupplösta samt lågupplösta  inom 2-4 veckor efter bröllopsdagen. Vid beställning utav produkter så som bröllopsalbum eller Art plates, levereras detta ca 8 veckor efter att beställningen är gjord.

 

bröllopsfotografstockholm_bröllopsfotografbromma.jpg

Heldagspaket
10 timmar -  28'000:-

Yay! Här är jag med er i minst 10 sammanhängande timmar. 
Får jag feeling kanske jag stannar längre.

Förberedelser, porträtt (60 min), vigsel, porträtt (20 min), brudskål och mingel, början på middagen. Era bilder levereras på usb-sticka.

 
bröllopsfotografstockholm_bröllopsfotografsollentuna.jpg

Halvdagspaket
6 timmar - 17'000:-

Ni kommer ha svinkul med mig i 6 sammanhängande timmar. Hur ni önskar lägga dessa timmar är upp till er, jag älskar att fotografera förberedelserna, men kan också parkera bilen lagom till dess att vigseln startar. Era bilder levereras på en usb-sticka.

 
bröllopsfotografstockholm_bröllopsfotografstadshuset-1.jpg

Vigselpaket
3 timmar - 10'000:-

Vigselpaketet är strålande för er som önskar bilder från vigsel, gratulationer samt era bröllopsporträtt. Detta paket brukar jag inte boka in tidigare än 6 månader innan bröllopets datum. Bilderna levereras via webbgalleri. 

 

Vigsel Stadshuset
1 timme - 1'500:-

 

Gifter ni er i Stockholms stadshus? YAY! 
Jag älskar stadshuset och dess ombytliga miljö. Så ta med mig!

I detta pris ingår inga filer eller produkter, det beställs vid bildvisningen som sker ca 5-10 dagar efter bröllopets datum.

 

 

Tillval

Låt oss prata om era minnen från er stora underbara och fantastiska dag fylld av all kärlek man kan tänka sig! Min allra viktigaste fråga till er är och förblir - hur vill ni se tillbaka på er dag och alla minnen om 5 år? 10 år? 25 år? Jag rekommenderar alltid mina bröllopspar redan vid bokning att fundera på vad de vill göra med sina bilder. Jag är enormt stolt över att kunna erbjuda hela kedjan från fotografering, bildhantering till färdig produkt och givetvis är jag en av dem som anser att bilder gör sig allra bäst i fysisk form.


BRÖLLOPSALBUM - Detta är en av mina absoluta favoritprodukter! (Och mest sålda produkt.) Så låt mig samla era favoritbilder från er bröllopsdag i ett personligt bröllopsalbum med linneomslag. Albumen görs med 20st uppslag fyllda med bilder från er speciella dag, med lay-flat och extra tjocka sidor som tål att även barnen bläddrar i minnesbanken.

15x15 cm 3.000:-
20x20 cm 4.000:-
25x25 cm 4.500:-
30x30 cm 5.500:-

Vid köp av bröllopsalbum erbjuder jag er ett paketpris med 2 st likadana fotoalbum i mindre storlek som är perfekt som gåva till exempelvis föräldrar som hjälpt till mycket.

25x25 cm + 2st 15x15 cm 6.000:-  
25x25 cm + 2st 20x20 cm 6.500:-  
30x30 cm + 2st 20x20 cm 8.000:-  


FÖRSTORINGAR - Fine Art Prints på exklusivt Hahnemule papper.
Jag printar alla mina Fine Art printar själv och älskar att kunna erbjuda mina kunder det allra bästa! Pris från 300:-
 

DIGITALA FILER -  från 4.000:- 

 

Bröllopsfotograf baserad i Sollentuna,
Stockholm och i hela Sverige.
Godkänd för f-skatt.