Vad är en Lifestyle fotografering?

För mig är det eran vardag, det som gör er till er! Tänk er 1 år fram, eller 5 år säger vi, och så drar vi i med 10 till! Oavsett hur många år framåt vi tänker så är tiden ni går igenom allra just NU, en tid värd att minnas. Hur vill ni se tillbaka på er tid som småbarnsfamilj exempelvis?

Även om det tas många bilder på barnen via telefonen, så finns det ingenting som slår fotografier på er ihop, samlade i ett vackert album som ni kan bläddra igenom igen och igen. I många år fram, och minnas det exakt som det var. I er vardag.

Ni investerar i minnen för livet, ni kommer inte ångra er!


Låt mig berätta lite om mig själv..
 Som barn älskade jag verkligen när mamma och pappa plockade fram diabilderna och vi bläddrade igenom gamla minnen. Ja jag tillhör den sista generationen som upplevde diabilder. Fotoalbum fanns det också många! ..helt klart osäker på hur många album där fanns men det jag med säkerhet vet, är att bara 3st album av dom alla, var fyllda med bilder på min äldre bror, från hans första tre år.

Jag hade ett album, som täckte hela min uppväxt, och ännu finns där tomma blad. Som vuxen och påväg att själv bli mamma, sa jag till mig själv att jag skulle fylla familjealbumen genom åren, så mina barn hade att bläddra i. Sen kom vardagen. Vips hade min sons första två år passerat innan vi stod på en familjefotografering.

 

Det jag vill säga är att: JAG VET! Jag vet hur gärna du vill fånga alla härliga skratt och kramar. Jag vet att du ofta tänkt att du ska ta tag i det där fotoalbumet innan alla bilder råkat försvinna på en hårddisk som kraschat. Jag vet att det alltid finns minst en i varje familj som alltid är den som står bakom kameran, men sällan är med framför. Jag vet att tiden inte alltid räcker till, eller orken, eller det där med att komma ihåg.

 

Därför säger jag detta: LÅT MIG! Låt mig berätta er kärlek och er vardag. Låt mig få er att tillsammans bara vara ni, som familj, busa, skratta och kramas, så att alla tillsammans finns med i ett gemensamt fotoalbum, som finns med er för en lång lång tid framöver. Låt mig berätta vilken härlig familj ni är, genom att fotografera er och skapa ett fantastiskt vackert fotoalbum med marknadens finaste kvalité i linneomslag.

 

 

Hur går det till?

  1. Ni skickar er förfrågan till mig här, eller skickar ett mail till mig på anna@ejemofoto.se
  2. När vi hittat ett datum så skickar jag en faktura till er på er bokning som även bekräftar erat datum. Vill man dela upp betalningen så går det jätte bra, meddela detta vid bokning som önskemål isåfall.
  3. Vi ses för er fotograferingen, i erat hem där ni känner er trygga och har lätt till att slappna av. Jag rekommenderar alltid att era kläder går i liknande färger och toner. Nu är det dags för mycket bus och kramar i soffan, kanske ska ni baka ihop i köket, eller leka pirater och bygga koja?
  4. Inom en vecka från fotograferingstillfället får ni en länk till erat webbgalleri med urvalet av bilderna.
  5. Efter att ni fått se bilderna och valt ut era absoluta favoriter från fotograferingen, så sätter jag ihop erat album, början till slut, ibland dessa bilder kommer såklart era valda favoriter att vara med men jag tar även friheten att välja till fler bilder från er fotografering för att fylla ut och att det ska bli estetiskt snyggt och kännas naturligt i flödet.

 

Vad kostar det?

Lifestyle – precis som vi är

Fotograferingstillfällen:
Familjefotografering 

Vackert album fylld med vackra dokumenterande bilder från fotograferingstillfällena, 20×20 cm (värde av 2400:-)

4000:-

Lifestyle – när du kom till oss

Fotograferingstillfällen:
Gravid & Nyfödd

Vackert album fylld med vackra dokumenterande bilder från fotograferingstillfällena, 20×20 cm (värde av 3600:-)

6500:-