Här nedan kan ni läsa lite mer om hur det ser ut när man bokar mig som sin bröllopsfotograf:

♥ Möte – Jag träffar alltid mina brudpar först, detta för att få ta del utav vilka ni är och vilka önskemål ni har för er dag. Jag vill veta allt om era planer, tankar och önskemål för er dag, och vad som passar just er bäst.
Vi skriver även avtal och i samband med detta skickar jag en bokningsfaktura på 50% utav paketpriset, som garanterar ert datum.

♥ Preshoot – De flesta bokar in en preshoot ca 1 månad innan bröllopsdagen, en fotografering jag erbjuder alla mina brudpar kostnadsfritt, detta för att ni ska få känna hur det känns framför kameran tillsammans, samt lära känna mig lite bättre och få en känsla för hur jag jobbar, men även för att se ut specifika platser att fota era porträtt/bröllopsbilder när det väl är dags, för att dagen ska rulla på så smidigt som möjligt. Detta är givetvis individuellt och upp till er hur ni vill göra. I samband med denna fotografering skickas slutfakturan som betalas innan själva bröllopsdagen.

♥ Bröllopsdaaaagen! – När bröllopsdagen är här,(äääntliiigen!) är mitt fokus och prioritering att ni ska känna er trygga i fotograferingen och med mig, och att ni ska få vackra bilder som speglar vilka ni är och hur eran dag såg ut! Man bör också fundera på hur ni vill se era bilder framöver, vill ni ha vackra linnealbum som ni kan bläddra i eller kanske stora printar på väggen hemma.

♥ Leverans -Era bilder levereras digitalt på en vacker USB sticka ca 2-4 veckor efter bröllopet, beroende på säsong. Ni kommer få ett par bilder, digitalt redan det första dygnet som ni kan dela med familj och vänner.