Bröllop på Gimo herrgård

By | Bröllop | No Comments

Säsongens näst sista bröllop höll till på Gimo herrgård strax utanför Uppsala. En helt underbar miljö som jag såg väldigt mycket fram emot att fota i. För att inte tala om brudparet som är sådär perfekta för varandra. Jag älskar verkligen deras firande av sin stora dag som började redan på fredagen med deras nära familj och vänner ute på Gimo där de inledde helgen med bland annat bubbelpool för att avsluta helgen med gemensam brunch på söndagen innan alla åkte hem. Jenny och David åkte på måndagen till Paris för sin smekmånad. Men, här får ni ett litet kik på deras bröllopsdag.

 

För fler bilder från Jenny och Davids fantastiska dag, klicka här: 

LIFESTYLE I’m in LOVE!

By | Lifestyle | No Comments

LIFESTYLE I’m in L ❤️ V E !

Att fotografera er vardag är vad jag brinner för, förutom bröllop då givetvis, men varje dag är inte bröllop och fest, och när det inte är det så brinner jag för det som är vår allas vardag, det blir liksom inte mer äkta.

Jag gillar att fånga allt det där från att gå i väntans tider, till den där underbara bebisbubblan man hamnar i när man är hemkommen från BB.

Oavsett hur många år framåt ni tänker från nu, så är tiden ni går igenom allra just NU, en tid värd att minnas. Hur vill ni se tillbaka på denna tid? Känslan av de små sparkarna i magen, erat gemensamma kämpande på BB till det allra första mötet med er bebis och för att inte nämna den första tiden hemma med sin nya lilla familjemedlem.


Även om det tas många bilder via telefon så finns det ingenting som slår fotografier på er ihop, samlade i ett vackert album som ni kan bläddra igenom igen och igen. I många år fram, och minnas det exakt som det var. I er vardag.

Ett helhets koncept som jag verkligen rekommenderar er att boka, är Lifestyle-fotograferingar med mig, länken ovanför tar er direkt till mer information om vad detta är. Men framförallt så vill jag få er att se tjusningen i att ingen där i familjen gömmer sig bakom en kamera vid dessa tillfällen, utan hela familjen är med. Och ni får uppleva detta ihop. Och all er kärlek kommer att finns på bilder, i ett vackert album för er att ta fram och titta i när ni vill.


Fotograferingarna sker i erat hem, där ni kan slappna av och bara vara familj, låt strumporna ligga kvar på golvet och kaffekoppen stå kvar på bordet. Det är charmen! Jag älskar det.

I ca 1 timme är jag med och fotograferar egentligen allt ni gör. Ni förstår ju, det kan bara bli en helhet att älska! Kolla denna stolta 3-barns far som stolt ser sig i spegeln när han håller sin sistfödde.


Vill ni veta mer? Är du intresserad av att boka mig som er fotograf?

Tveka inte på att kontakta mig!
Här kan du läsa mer om mina lifestylepaket &priser.

 

Authentic love

By | Love stories | No Comments

Madde och Jonaz, behöver jag säga mer? Återigen ett par som rockar hela fotograferingen och är sådär kära att man storknar. Vi började kvällen med detta röda lilla hus, och hur ljuvligt är det inte? Svensk sommar idyll så det heter duga.

Miljön är så vacker med vattnet precis i bakgrunden, för den som är nyfiken så höll vi till på  Breviksbadet i Åkersberga. Kvällen var FAB! Let me show you:
      Som ni ser blir det såhär jäkla snyggt en sensommarkväll när solen går ner! SÅ JÄVLA LJUVLIGT! Jag grät en skvätt och dansade någon form av tacksamhetsdans när himlen blev lite rosa. (Ja, jag är grym på att överdriva lite lite, men inombords dansade jag duktigt)

 

LOVE stories should be told like this

By | Love stories | No Comments

Yvette och hennes Tim fotograferades på en makalöst vacker kväll här i Sollentuna. Dem har två små barn ihop, hund och hästar, fullt upp i vardagen helt enkelt. Så jag vill med glädje säga att dem faktiskt nyttjade denna fotografering helt och hållet, tid tillsammans – närvara.

Jag fick hjälp utav en vän som är florist, att fästa en hel del blommor på denna båt för en romantisk look. Och jag är frälst! Det blev sååå jäkla bra. Platsen är helt magisk i sig, så detta toppade helt klart.

Jag har fotat Yvette förut, hon är en varm och extremt härlig person, lätt att tycka om, nära till skratt. Sist jag träffade henne var hon gravid med deras andra barn, och det är fortfarande en utav mina favoritfotograferingar, enkla men ändå magiska, på ett fält, i kvällens motljus. Ni som inte sett dem bilderna are in for a treat – http://www.ejemofoto.se/gravid/

Men nu var vi här, med Yvette och Tim, även han lika lättsam och härligt nära till skratt. JA jag har en förkärlek till lätta skratt! Jag älskar att fånga det på bild, och alla de små intima ögonblicken av passion och äkta kärlek däremellan.

Jag gillar denna plats jätte mycket och för mig är den ganska nyfunnen, så nu i höst är förväntningarna stora. Givetvis ska jag dit! Kanske blir det en del fotograferingar här igen. Förresten! Ser ni ringen Yvette bär på en av bilderna nedan.. HUR VACKER?!

Något utav de mest dramatiska och vackraste porträtt jag tagit, är just denna ovanför här på Yvette. När man ger usla direktiv som ”Gör.. ingenting, titta bara in i kameran.” And THIS she deliver! OMG! Som ett jäkla proffs.. I LOVE IT!

Men fotograferingen slutade inte här, för visst sa jag att dom håller sig redigt sysselsatta i vardagarna så när man är iväg på en härlig parfotografering så ska man ta tillfälle i akt. På platsen vi fotade fanns där även en underbart vacker stenmur, MÅSTE fota där tänkte jag och vips så satt dom där, och såg sådär lagom dökära ut – här kommer ett par bilder till från deras fotografering, för HUR FINA är dom inte!?

LOVE STORIES – Let Love Rule !

Boka en fotografering du med – investera i era minnen.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com